Tänään ja huomenna on kansalaisopistomme opistopäivät ja kevätnäyttely. Siellä on mm. lausujien, laulajien, kirjoittajien, tanssijoiden ja kädentaitajien työnäytöksiä ja esityksiä, lisäksi on kattava otos esillä vuoden aikana valmistuneita töitä.

Surffaillessa tässä taannoin löysin Eijan blogiin, josta löysin itselleni ihan uuden tekniikan, tilkkutyötä ilman ompelukonetta (vaikutti ihanalta ihmiselle jonka kanssa ompelukone ei aina tule juttuun...) Kyseltyäni Eijalta tekniikasta tarkemmin, sain hyvät ohjeet, joiden avulla tein mallityön (josta ei ole vielä kuvaa) Ja sain muutaman piiriläiseni innostumaan asiasta myös, joten he tekivät kevätkaudella muutamia töitä tuolla tekniikalla, ja näyttelyynkin asti niitä saatiin:

Eräs piiriläisistäni lupautui antamaan työnäytöksen ranskalaisesta lovitekniikasta opistopäivillä tänään. Tekniikka herätti yleisössä ja muissa kädentaitajissa paljon kiinnostusta. Tämä piiriläiseni halusi jo aiemmin toteuttamastaan työstä kolmiuloitteisen, joten ranskalaisella lovitekniikalla tehtyyn pohjaan hän lisäsi hahmon tekstiililiimalla. Näin tässä alla valmistuvassakin työssä, tuo ihana nalle-otus ja tahdet kiinnitetään lopuksi tilkkutyön päälle tekstiililiimalla.

Saksien alla häämöttää suunnitelma jonka mukaan työssä edetään...

Tämä taideteos valmiina tekijänsä omassa blogissa, käykää kurkkaamassa.