Tänään oli ihan mukava päivä. Oli tosi lämmintä, pihalla touhutessa tuli hiki. Ainoa miinuspuolinen asia oli kun käytin esikoista lääkärissä pitkittyneen flunssan, EI sika-sellaisen, vuoksi. No tytsy sai lääkekuurin, jospa se tautikin sitten talttuisi.

Tänään lähti kaksi kisua uusiin koteihinsa, hiukan on haikea olo mutta, alkaa jo omakin järki sanomaan että seitsemän kissaa on liikaa... Enää siis viisi kissaa talossa. Tämän näköiset kissat lähtivät, onnea ja kehräystä vaan uusille perheille!

 

 

 

 

 

 

Tuon toffeenvärisen muistin kuvata vasta kun olivat jo ovella menossa, siksi vähän tärähtänyt kuva.

Ja se saapuminen sitten: isäntä haki postista suuren laatikon, joka olisi ollut haettavissa jo eilen (vaivoin maltoin olla eilen lähtemättä hakemaan sitä, olisi tullut paljon "tyhjiä kilometrejä" sen takia), joten tänään, kun oli muutakin asiaa "kaupunkiin", paketti haettiin samalla. Minulla oli kuin toinen joulu kun avasin pakettia, ja kyllä kannatti odottaa, sisältö oli JUURI sellainen kun olin odottanutkin. Paketin lähettäjä oli Risusydän. Paketissa oli lahja velimiehelle, joka täyttää tulevalla viikolla pyöreitä. Kunhan juhlat on juhlittu, lisään kuvia tuosta upeasta esineestä tännekin. Jos vaikka veli tai kälyni sattuisi tätä lukemaan, en vielä paljasta, mitä sattumalta löysin ja siltä istumalta tilasin Risusydämeltä. Paketissa oli myös mukava kaupanpäälinen, kiitos siitäkin Marja. Joten tämän suloisen vaaleansinisen sydämen myötä, Hyvää Yötä...