Neulominen ei oikein etene, kun ranteet on kipeenä, joten piristykseksi laitan tänne kuvat kissoista...

Kalle on onnellinen kun ei tarvi mennä ulos lumeen, ulos on kuitenkin kiva tuijotella...

Harvinainen tapahtuma: Kalle antaa Pilli-Iivarin syödä yhtä aikaa samasta kupista, yleensä vanha poika on hyvin tarkka siitä että hän itse syö ensin ja sitten vasta on tytönhupakkojen vuoro... Meillä kissojen ruokapaikka on leivinuunin päällä, koska koira tyhjentää ruokakupit välittömästi kun silmä välttää, mikäli kissojen kupit on lattialla.

Viiru julmine silmineen, salamavalo teki silmistä noin kauniin väriset. Viiru on Pilli-Iivarin emo, vaikkakin on paljon pienempi kuin tyttärensä. Viiru on ottanut kuopuksemme omakseen, pikkuneidin maristessa kissa tulee heti katsomaan mikä on hätänä ja antaa kuopuksen retuuttaa itseään, toisin kuin muut kissat jotka eivät tule kuopuksen lähelle ollenkaan.

Tänään tein jotain mitä en ole tehnyt yli kymmeneen vuoteen; kävimme luistelemassa. Ostin eilen hokkarit ja isäntä aurasi illalla jääkaukalon kokoisen alueen tuohon omaan rantaan. Ja tänään sitten kävin kokeilemassa vieläkö sitä muistaa miten luistellaan. Ja hyvin muistin, aiemmin olen luistellut vain kaunoilla, mutta äkkiä totuin hokkareidenkin käyttäytymiseen. Ja vauhtiakin uskalsin ottaa, enkä kaatunutkaan kuin pari kertaa. Ekaluokkalainen sanoi että ompa hyvä kun illalla on sauna niin voidaan laskea kenellä on eniten mustelmia ;)

Huomenna käyn kutomassa oman versioni jouluisesta kaitaliinasta, ja kunhan saan sen viimeisteltyä laitan kuvia tänne, vaikkakin jouluun on vielä pitkä aika... Tuolla pari postausta aiemmin on kuvia liinoista, jotka piiriläiseni kutoivat itselleen. Ne oli niin ihania että minunkin täytyi saada oma. Onneksi lointa oli vielä jäljellä...