Tuolla aiemmin kerronkin lähettäneeni Ingelle Lankahullun Yllätyksen, Inge kuittasi saaneensa paketin joten uskallan julkistaa sen sisällön:

Kaksi kerää Rowanin purelife -lankaa, (36 % kierrätyssilkkiä, 36 % kierrätyspuuvillaa ja 28 % kierrätysviskoosia) Pandan vademasuklaata ja naapuripitäjän kangaskauppa/ompelimosta löytämäni pinkin ruusun joka pakettini kierrätysteeman mukaan on tehty käytetystä vetoketjusta. Toivon että lanka oli uusi tuttavuus Ingelle, jonka blogi on täynnä mitä ihanampia käsitöitä, toivon myös että paketti oli muutenkin mieluinen. Kun lähdin etsimään lankaa tähän pakettiin olin päättänyt ostaa jotain missä on silkkiä. Seuraava paketti heinäkuun helteisiin tulee sitten kasattua jonkun ihan muun teeman ympärille ;)

Minä itse sain vaihdossa Lilalta tälläisen paketin:

Neljä kerää Maijaa, josta tulenee itselleni jotain lämmikettä hartioille, tähän hartianlämmittimeen uhraan myös ihanat kataja(?)napit jotka olivat paketissa myös. Ihanan pehmoinen Panda-lanka (70 % villa, 30 % bambu) on uusi tuttavuus, ja jää marinoitumaan, kunnes tiedän miksi se haluaa tulla. Lisäksi paketissa oli suklaata, salmiakkia ja teetä, sekä söpöliini ammukortti. Kiitos Lila, paketti oli ihana, innolla odotan seuraavaa.

Ja sitten se juhannusosuus: Näiden isännän tuomien ja "maljakkoon" asettamien tupasvillojen myötä,

RAUHOITTAVAA JA RENTOUTTAVAA KESKIKESÄNJUHLAA YSTÄVÄNI!

Kati