Kuopus 1v9kk halusi ehdottomasti oman makramee-rannerenkaan, ja se on ollutkin niin tärkeä ettei edes saunan ajaksi sitä olisi saanut pois ottaa. Eikä äiti saanut sitä edes kunnolla kuvata...

Tänään tein pari kännykkä/muistitikkukorua.

Kassinkahvoja tilatessa sattui LankaKamarin poistomyynnistä silmään Zitron Trekking Pro Natura -lankaa, piti kerä tilata kun villa-bambu sukat ovat olleet toivelistalla. Mutta kun tuo sininen ja violetti ei ole olleet minun värejä... Päätin kuitenkin kerän tilata ja jos neulottuna väri ei kiehdo, niin yleensä sukille on omistaja löytynyt. Muoks. tilasin myös 2,25 KnitPro -pyöröt, kun monessa blogissa niitä on kovin hehkutettu. Puikot ovat toimineet ainakin tällä langalla ihan ok, tosin kamalasti ei voi vertailla kun ovat ainoat ei-metalliset pyöröni, ja lanka on ekaa kertaa puikoilla...

Ja näistähän tuleekin aivan ihanat, tuliko sinisestä ja lilasta uusi lempiväri, nähdään jos näitä sävyjä alkaa enemmän meille pesiytymään. Nämä jää nyt kyllä odottamaan neulojaa, otan työn alle noita pidempään keskeneräisenä olleita ensin.

Ja sitte vielä kuva työttömästä, kevään peltotöitä odotellessa

Raukka on saanut koko talven lumet päälleen ja kinokset on vielä aurattu tuohon eteen, ettei taida töihin päästä ennen toukokuuta.

Kevät hiipii ajatuksiin kinoksista huolimatta, remonttihaaveita olis useampaankin huoneeseen. Valjastin jo pikku-likatkin pehmittämään isiä, että saatais vähän apuja purku- ja korjaushommiin, kyllähän se pintakäsittely ja viimeistely sitten sujuu jo ilman miesväkeäkin ;)