Mahataudin jälkeen vietin muutaman päivän toipuvana/terveenä, mutta sitten iski kurkkukipu ja menetin ääneni liki kokonaan. Kuopus sairastaa myös, pari yötä on mennyt valvoessa ja neitiä kanniskellessa. Näitä vauvaperheen ihanuuksia... Tänään pääsin jo apteekkiin hakemaan rohtoja, josko tästä lähdettäisiin taas toipumaan päin.

Käsitöiden saralla on ollut myös hiljaiseloa, esikoiselle valmistui toinenkin sukka, kuvat tuolla muutama postaus aiemmin. Puikoilla on nyt mm. tuubitoppi Purosta, kuvia laitan tässä joku päivä, kunhan innostun kuvaamaan.

Pakkaspäivät on menneet mukavasti, tytöt uskaltautui ulkoilemaankin hetkiseksi. Minä olen seurannut lumileikkejä tuvan ikkunasta, ulos en ole uskaltanut mennä kun kurkku on niin kipeä. Muutaman Hercule Poirotin olen katsellut dvd:ltä aikani kuluksi... Tänään piti jättää spinningkin väliin, kuntosalin vetäjä meinasi naureskella, kun "äänettömänä" aamulla sinne soitin ja peruin satulapaikkani, kuulostin kuulema aivan siltä ettei minusta ole pyöräilemään. Toivon että tämä sairastelu jää pikkuhiljaa pois ja pääsen töihin ja harrastuksiin kiinni kunnolla. Laiskottelu on välillä kivaa, mutta nyt tuntuu jo siltä, että riitäisi pikkuhiljaa tämä lepäily.

Vaikka joulu meni, laitan tähän vielä muutaman kuvan jouluisesta kaitaliinasta, jota piiriläiseni ovat kutoneet ennen joulua. Loimena puuvillalanka (vihreä ja punainen tex 74x2). Kuteena paperinaru:

Paperinaru ja pajut, jotka kuvassa vielä katkomatta oikean mittaisiksi.

ja tässä alla olevassa liinassa kuteena on rohdinpellava. Kaikki liinat on siis kudottu samaan loimeen, silti ovat näin eri näkoisiä. Lisäksi Hiekkakakun Annen kutoma liina löytyy täältä. Annen liinasta jätettiin pois nuo vihreät reunaloimet, joten siitä tuli kapeampi.