Eilen illalla sain vihdoin ja viimein viimeisteltyä, eli hapsut solmittua, jouluisesta kaitaliinasta josta kerroin täällä. Ja tälläisen siitä sitten tuli:

Eilen illalla kävin myös kutomassa loppuun tämän:

Puuvillaloimeen (josta kuvia tuossa aiemmin oli) valkoisella paperinarulla kudottu kaitaliina. Tämän liinan lähetän ystävälleni Pohjois-Karjalaan, toivottavasti siitä on hänelle iloa ja piristystä. Tilasin Kauhavan Kangasaitasta tuota valkoista paperinarua aika edullisesti, sen piti olla vahvuudeltaan sitä tavallista 0,8, mutta se on hiukkasen vahvempaa ja jäykempää. Siksi oli vaikea saada tasaisia ja kauniita reunoja liinaan, mutta kyllä niistä ihan siedettävät kuitenkin tuli.

Tässä joku aika sitten posti toi Jujusta kuukaudenkirjan, josta toivon mukaan on apua kun alan tosissani tuhoamaan lankavarastojani... Ihan kivoja ja toteuttamiskelpoisia ideoita kirja on täynnä.

Tänä iltana menen tyttöjen kanssa katsomaan, kun kummityttöni tanssii Wanhojen tansseissa. Hiukkasen kummitätiä jännittää, mutta hienosti se varmasti menee. Mukava päästä katsomaan pukuloistoa ja upeita kampauksia. 

Onnistumisen iloa Sinunkin viikonloppuusi!