Tänään iltamassa hain postista tämän syksyn sny-kierroksen viimeisen paketin. Samalla paljastui kuka on ollut salainen ystäväni ja lähetellyt toinen toistaan ihanampia paketteja minulle. Hän on ollut Memmu77. Iso kiitos ja virtuaalihalaus ystäväni. On ollut mukavaa jänskätä ja avata pakettejasi, varsinkin se käsinkehrätty villa lämmittää sydäntäni. Sen langan värjäykseen tarkoitetut veriseitikit on nyt tuolla työhuoneen hyllyllä odottamassa alkuvuotta, jolloin laitan taas padat porisemaan, seuraahan tilannetta, niin näet pilaanko isoäitisi kehräämät langat :)...

Tässä siis joulukuun paketti:

Ohutta Katian sukkalankaa, jonka sähköpostien vaihdossa "tilasin" erästä sukkaprojektia varten, BodyShopin voiteita, joista käytiin jo esikoisen kanssa kädenvääntöä, kumpi ne saa... ja kaunis käsintehty kortti. Kiitos Memmu, paketti oli todella ihana, lanka pääsee puikoille heti kun saan joulukiireet alta pois.

Vähän haikea on mieli kierroksen päätyttyä, mutta eiköhän sitä lähdetä taas kevään kierrokselle mukaan, niin mukavaa tämä on ollut!