Tässä on joulunaluspäivät hävinneet vähiin, vähän paketointia ja siivoilua pitäisi vielä tehdä. Huomenna het aamusta alkaa leivinuunin lämmittäminen, että aaton aterialle valmistuu niin kinkku kuin laatikotkin.

Huoliakin on ollut, kun ensin tytöt sairastelivat mahatautia melkein viikon ja nyt meijän Pilli-Iivari (se kisuli joka oli vallannut beibisitterin tuolla aiemmassa postauksessa) on ollut kateissa jo pari päivää. Tavallisesti se käy vain pikaisesti pihalla tarpeillaan, ja tulee sitten heti sisälle. Tarkkaa kuvaa siitä milloin kissa katosi ei ole, kun ne tavallisesti laukkaavat edestakaisin tuossa, niin ei tule oikein tarkasti painettua mieleen mikä kissa on milloinkin sisällä ja mikä ulkona. Toivon mukaan se kotiutuu ennen aattoa, tontun supinoista päättelin että "kiltteydestä" olisi tulossa sillekin pieni paketti...

Muoks. kissa löytyi autotallin ovien takaa (kenelläkään ei ole hajua miten se on sinne voinut päästä), kesäautomme katolta istumasta täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Ei ollut neidillä edes kova nälkä kun tuli sisälle, ja syötyään lähti takaisin ulos leikkimään tuiskuttavan lumen kanssa... Ei siis parin-kolmen vuorokauden jäähykään rauhoittanut tuota villikkoa. Ihanaa aatonaattoa kaikille!