...sain neule- ja virkkauslankani läpikäytyä. (Jostain kassin pohjalta tai kaapin perukoilta saattanee löytyä lisää :) Ja niitä oli kaikkiaan yli 23 kiloa. Nyt minä olen totaalisessa neulelanka ostokiellossa, paitsi tietysti SNYlle ostan ihan uutta lankaa, mutta sitähän ei lasketa, eikä sitä että minun SNYni laittanee lankaa paketteihinsa, ne ei kuitenkaan ole ostettuja vaan lahja ystävältä, vai mitä?

Vielä haluan inventoida kaikki kangaspuita varten ostamani langat ja poppanankuteet. Näiden lisäksi olisi vielä "vähän" paperinarua ja huovutusvillaa punnittavana, katsotaan uskallanko nekin punnita ja kirjoihin ja kansiin merkitä.

Salaisesta neule ystävästä tulikin mieleen, että tänään oli postilaatikossa Kaunis metso-kortti, Kiitos SNY! Hiukan jäi mietityttämään se Napapiirin postileima... :)

Tänään lämmitin leivinuunin eka kertaa, ja aivan pian pääsen laittamaan uuniin uutisrieskat, pääsee maistelemaan miten tämän vuoden sato on onnistunut. Ja renki on kylvämässä syysruista, jos säiden jumala on armollinen ja rukiit menestyvät talven yli, ensi syksynä pääsen leipomaan ah-niin-ihanaa ruisleipää.

Ja koska kuvattomat postaukset ovat tylsiä, etsin tähän loppuun jonkin vanhan kuvan. Mukavaa viikonloppua kaikille kurkkijoille.

Auringonlasku naapuripitäjästä reilun kuukauden takaa.