Lankapirtistä otin mukaani tämän kuvameemi "haasteen":
"Etsi digikuvistasi kuva tasan
*puolen vuoden takaa
*yhden vuoden takaa
*kahden vuoden takaa
*jos löytyy, niin myös kolmen vuoden takaa!"

Liki päivälleen puolivuotta  sitten pukuhuoneemme lattialla pötkötteli tälläinen kisukasa. Viiru kissamme neljännet pennut, jotka onnekseen kaikki löysivät hyvät kodit itselleen. Tuolla aivan ensimmäisissä postauksissa onkin pari kuvaa samoista pennuista.
 
 
Vuoden takaa eli tammikuulta 2009 löytyi kuva jonka on ottanut jompikumpi "keskitytöistä" 6 tai 4 vuotias silloin. Kuvaan on isi puettu prinsessaksi, ja kuva on otettu  tarkeimmistä eli niistä prinssessa jutuista, isin kasvot on jäänyt kuvasta tarkoituksella tai vahingossa... ;)
 
 
Tammikuu 2008 vie opiskeluaikaani. Tammikuulla tein opinnäytetyötä kasvivärjäyksestä, jossa tutkin talvella ja kesällä tapahtuvan värjäyksen eroista. Kuvassa on katajaa keittämisen alkuvaiheessa. Kataja muuten antoi talvivärjäyksessä voimakkaamman värin kuin kesällä...
 
 
Ja tammikuun 2007 kuvassa villahuivi, jonka kudoin opiskellessani. Lankana on tummansinistä, harmaata ja liilaa ohutta kampalankaa (100 % villa), sidos on nastallinen. Kuva on ikävästi väärinpäin, mutta hain kuvan ulkoisesta muistista, johon tallenettuja kuvia ei pääse enää muokkaamaan.